Het Theater van 1001 nacht

Het Theater van 1001 Nacht…...

Theaterfiets presenteert:
Het theater van 1001 nacht. Een magisch spektakelstuk voor basisscholen, waarin ieder kind een rol speelt. Leerkrachten hoeven bijna niets te doen. Die hebben het druk genoeg! Met assistentie van een aantal hulpouders een instructie dvd en de begeleiding van Theaterfiets ontstaat in drie dagen een kant-en-klare schoolbrede voorstelling. Deze kan zowel binnen als buiten worden opgevoerd.

Speciale opzet voor basisscholen
Het Theater van 1001 Nacht is speciaal opgezet voor het basisonderwijs, voor leerlingen van groep 1 t/m 8. Met de verschillende verhalen uit 1001 nacht is voor elk kind een rol weggelegd. De verhalen over Sheherazade, de Djinn, Sindbad de Zeeman, Aladdin en de Wonderlamp, Ali Baba en de Veertig Rovers. Een onvergetelijke ervaring voor alle kinderen. Met trotse leerkrachten en hulpouders en vertederde pappa’s, mamma’s, opa’s en oma’s.

Wonderbaarlijk maar waar:
Theaterfiets zorgt voor het complete decor en alle attributen en er is een kostuum voor iedereen. U zorgt voor de kinderen en Theaterfiets doet de rest. Dus: Jubileum te vieren, nieuwe school geopend of eindejaarsvoorstelling? Treed binnen in de wondere wereld van Het Theater van 1001 Nacht!

Bel of mail voor meer informatie. Ook komen wij graag langs om een presentatie van het project te verzorgen.


Een kleine impressie. Bekijk HIER de film.


Neem contact op met Dolf voor meer informatie.