Dolf Moed

 

Een rondreizend theater met producties voor kinderen en volwassenen.

Over Theaterfiets


De kracht van Theaterfiets zit in het samenspel van acteur Dolf Moed en zijn publiek. Hij weet zijn kijkers mee te slepen in zijn fantastische verhalen. Hij nodigt ze zelfs uit mee te spelen. Hierdoor krijgt ieder publiek zijn eigen unieke voorstelling. De schitterende decors en de mooie muziek van maken de voorstellingen van Theaterfiets tot een prachtige beleving. We bieden kindervoorstellingen voor kinderen van 2 tot 12 jaar.

Waarom Theaterfiets?


De kindervoorstellingen van Theaterfiets zijn avontuurlijk, poëtisch en muzikaal. De schitterende decors, prachtige muziek en het theaterspel maken de voorstelling onvergetelijk.

Ook hebben we verschillende producties voor straattheater en maken we circusvoorstellingen voor en met groepen kinderen.

Daarnaast hebben we zeer originele animatie acts ontwikkeld. Deze worden gespeelt op o.a. beurzen, festivals, bij winkelpromotie en feesten.

Feesten


Wij hebben ervaring met Bedrijf -, School - of Openhuis feesten. Theaterfiets werkt graag mee aan de invulling van uw feest. Wij maken een feest met u! Zo maakt u het feest dat u graag wilt. Nu maar hopen dat iedereen komt... We nodigen de kinderen uit! Dan komen de vaders en moeders ook! Daarom maakt Theaterfiets goed georganiseerde kinderprogramma's voor elk feest! Maar, omdat niet iedere groep hetzelfde wil maken we een feest op maat. Informeer ook naar Fietsfeest.

Kindercircus


Theaterfiets maakt circusvoorstellingen met en voor groepen kinderen. Een of meerdaags projecten mogelijk. Met o.a. balletjes, diabolo's, Chinese bordjes, eenwielers, rolo plank, leeuwen, clown en goochelacts.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden?